Sidevisninger i alt

mandag den 28. november 2011

Selvstændig

Jeg har været på arbejde hele weekenden. Den sidste weekend, i mit lønmodtager job. I dag har jeg fridag og i morgen er det så allersidste dag i det job.

Det er en underlig fornemmelse. Jeg har været ansat i 5 1/2 år ca. Da jeg ved ansættelsessamtalen, blev spurgt hvor jeg var om 5 år, svarede jeg "der er jeg selvstændig"!

Okay, så det tog så lidt længere tid. Men jeg har virkelig arbejdet hen mod dette øjeblik. Forhandlet nedsat tid på jobbet, til samme løn.....jo jo man kan et par tricks.
Jeg har gradvist øget mit arbejde, som clairvoyant rådgiver, fået flere klienter og begyndt at holde foredrag.

Men nu er det altså alvor. Nu skal jeg stå på egen ben, foden under eget bord og hvad det nu hedder alt sammen.
Det er jo et vildt sats. Der er intet sikkerhedsnet. Det er bare at kaste sig ud i det. Briste eller bære.

Som sådan er jeg ikke bange. Jeg tror på at der åbner sig nye døre. Sikker på at når, man skære noget bort, så bliver det udfyldt af noget nyt og bedre.
Men det er stadig angstprovokerende. Jeg kan godt få et sug i maven, når jeg tænker på, at der stadig er husleje osv, som SKAL betales.
Jeg tror dog også på, at det nok skal gå.

Heldigvis er jeg omgivet af mennesker, som tror på mig. De bakker mig op og giver mig troen igen, når den svigter. Jeg har også hele den åndelige verden med. Det er jo ikke tilfældigt, at det er nu det sker. Det er min klare overbevisning.
Selvfølgelig bestemmer jeg selv, men jeg lytter da stadig til gode råd og handler på min intuition.

Nye tiltag er allerede sat i værk. Som noget af det første nye, er der et kursus. Jeg glæder mig så meget til, at afholde dette kursus. Sikker på vi får en dejlig, spændende, inspirerende og udviklende weekend. Men der  er også andre spændende ting i tænketanken.
De skal nok se dagens lys, når tiden er moden til det. Og de får nok også, et ord med på vejen, på siden her.

Men altså, skulle du sidde med et behov for en læsning, clairvoyant coaching, et kursus i brug af evner eller et foredrag, så sig til og giv det videre til dem du kender.

Held og lykke til mig <3

Bille
www.flemmingbille.com



torsdag den 24. november 2011

Drømme

Jeg drømmer meget. Det har jeg ikke altid gjort. Eller ikke det jeg husker i al fald. Men de sidste 20-25 år har jeg drømt regelmæssigt. Hvad det så er?

En jeg kender, bestemmer sig til et emne, inden lyset slukkes og så drømmer han om det.


Det er helt sikkert, at jeg får mange svar og indsigter omkring mit liv i drømme. Alt det, som jeg er for rationel til, at tage ind i vågen tilstand, kommer i drømme.

Jeg husker mine drømme særdeles godt. De er meget levende og farverige. Det er faktisk meget sjældent, at mine drømme er i sort/hvid.

Da jeg var yngre var mine drømme meget mareridtsagtige. Jeg frygtede faktisk, nogle gange, min sengetid.
Følte jeg blev iagttaget. Det blev jeg sikkert også, men ikke af noget ondt.

Da jeg havde mistet min farmor,  kom hun ofte til mig i drømme. Her talte vi sammen og hun trøstede og hjalp mig.
Jeg vågnede altid med tårerne løbende ned ad kinderne, når hun forsvandt.

Min onkel henvendte sig også i drømme, da han døde, det samme med min mormor. Nu er det heldigvis ikke kun afdøde jeg drømmer om.
En frygt jeg havde i mange år, var at vende tilbage til Aalborg. Jeg elsker Aalborg, men var bange for, at lulle mig ind i en tilstand af ensomhed og tomgang.....!

En drøm gav mig den nødvendige indsigt. Da jeg vågnede og havde analyseret drømmen, forstod jeg hvad det hele handlede om.
Jeg har aldrig lært at analysere drømme. Jeg gør det intuitivt. Det er ikke altid resultatet er lige opmuntrende, men yderst brugbart.

Hvor mange bruger deres drømme aktivt? Før i tiden gjorde man det meget! Der var det varsler på godt eller ondt. Man har også i mange år, brugt det i terapeutisk sammenhæng. Prøv at registrere dine drømme i en periode. Det er spændende. Måske giver de dig nogle svar du har søgt.

Der findes et hav af bøger om drømmetydning, der er også et par websider, der er et besøg værd.

Der er kun EN drøm, jeg aldrig har fået helt styr på. I drømmen er der flere, meget langbenede, blå katte. De står spredt, langs en grussti, op ad en bakke. De er levende, men røre sige ikke.

Nogle bud?

Bille
www.flemmingbille.com

fredag den 11. november 2011

11.11.11

Idag er det den 11. november 2011. D. 11.11.11. Egentlig en helt almindelig dag. Eller...?

Der er rigtigt mange, verden over, der har set frem til denne dato. Dagen i dag, skal angiveligt være en kosmisk portal. En åbning til indsigt og lykke. En magisk dag!

Det helt magiske skulle så indtræffe kl 11.11.11 - sådan! Så er det hele med.

Vi ønsker vel alle lykke. Smutveje til lykke. Pengepræmier, succes, ubetinget kærlighed osv.
Der har faktisk været rift om tiderne for ægteskab. Hvis man siger "JA!" på samme tid kl 11.11.11
så er lykken åbenbart gjort. Det er godt! Det er smukt!

Måske er dagen idag magisk. Hvem er jeg til, at modargumentere?

Jeg tænker bare, at alle dage vel er magiske. Hvis vi selv vil det. At lykken ikke komme dumpende, hvis ikke vi selv har gjort lidt forarbejde.

Vi skal vel tage lidt ansvar selv - ikke?

Jeg håber alle dine dage bliver magiske og fulde af kærlighed, lykke og succes.

God magisk dag - hver dag!

Bille
www.flemmingbille.com



tirsdag den 8. november 2011

Meditation

Da jeg for, ca 8 år siden var i en svær periode, begyndte jeg at meditere. Jeg anede faktisk ikke helt, hvad det var, eller hvordan man gjorde.

Jeg var som sagt havnet i en dum situation. Kunne mærke alle følelser på én gang. Jeg var bange, vred og frustreret.

Hvem skulle og kunne hjælpe? jeg ringede til min gode ven Tina i London (haha...kunne ikke dy mig). Hun sendte en sms som svar. Jeg er på vej hjem fra Australien. Ringer så snart jeg er landet. Husk du ALDRIG er alene. Dine guider er ALTID med dig.
Træk vejret dybt og bed om hjælp. Vi tales ved!

Tror nærmest jeg holdt vejret indtil Tina landede i London. "Kom over til mig" sagde hun, da vi talte sammen.
Tina og hendes mand skulle flytte til Australien. De holdt afskedsfest og jeg var inviteret.

Ved festen mødte jeg en fantastisk kvinde. Maria.
Stort set hele aftenenen talte vi sammen. jeg sagde ikke noget om min situation. Men jeg er sikker på hun fornemmede den.

Da jeg efter et par dage var tilbage i DK. kom der en pakke fra Tina. I pakken var en bog fra Maria.
hum havde skrevet et par ord til mig. Jeg fandt 2 af disse i min samling. Denne bog har hjulpet mig. Jeg tror den kan hjælpe dig også.

Det var en bog om meditation bl.a..

Jeg læste lidt i den og blev nysgerrig. Besluttede at nu ville jeg meditere. De første dage var svære. Mine tanker drev ind og ud af hovedet.
Men pludselig kunne jeg mærke ro. Tiden med øjnene lukkede fløj afsted. Jeg blev mere glad og humøret fik et opsving. Jeg følte mig sikker på mig selv. Kunne håndtere min følelser.

Da jeg havde mediteret i en månedstid, var jeg hos en clairvoyant. Muligheden var kommet på  det rette tidspunkt.
Som noget af det første sagde hun. Du kan da godt finde ud af at meditere. Jeg fik en klump i halsen....både af lettelse og stolthed.

Det var ikke meditation der reddede min situation, men det reddede mig i situationen.

Iøvrigt blev alt omkring min situation godt. Jeg glemte meditationen desværre. Brugte det kun fra tid til anden.

Nu er det anderledes. Jeg tager tid fra til mig selv. Nogle gange sidder jeg bare og stirrer, gerne i naturen. Andre gange er det en gåtur. Mest er det dog med lukkede øjne og fokus rettet indad. Det giver et boost til min energi. Det hjælper mig, at fokusere og jeg føler en glæde og balance.

Når jeg er i Nordjylland, så skal jeg altid ned til Limfjorden. Der er et helt bestemt sted, hvor energien er høj og hvor det er SÅ godt at meditere.
Med det samme jeg lukker min øjne, kommer det er kraftigt hvidt lys. Herefter lyser det op i RØDT, ORANGE, GULT, GRØNT, BLÅT, INDIGO OG VIOLET. Jeg elsker det sted.

Der er mange muligheder for, at komme i gang med meditation. Bøger er en god start. Kurser. Internettet.
CD'er. Guidede meditationer osv.
Bare slå dig løs. Mærk hvad der passer dig og skift ud, hvis du synes.

Held og lykke <3

Bille
www.flemmingbille.com